Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje agricole

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoferastraie Stihl MS 291

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei
Brand
Stihl MS 291
Pe stoc
Da
Descriere
Motoferastraul Stihl MS 291, 26RMC3, 325", 1.6mm, 3.8 CP, 400 mm, este dotat cu un motor puternic, ofera o manevrabilitate excelenta, avand o capacitate mare de taiere a lemnelor.

Rodajul: Trebuie facut la ralanti si nu in sarcina. Trei rezervoare de benzina la ralanti, fara sarcina. La interval de 10-15 min se accelereaza la maxim, timp de 10-15 sec, pentru evacuarea din toba de esapament a uleiului nears.

Modul de utilizare Drujba STIHL MS 291, 26RMC3, 325", 1.6 mm, 3.8 CP:

Motoferastraul STIHL MS 291, 26RMC3, 325", 1.6mm, 3.8 CP, 400 mm, se utilizeaza pentru taierea lemnelor de foc si pentru constructiile din lemn. Bun pentru doborarea pomilor cu diametre pana la 40 cm. Motoferastrau puternic, compact pe benzina de 2,8 kW, consum de combustibil redus cu pana la 20% si emisii poluante reduse cu pana la 50% fata de motoarele conventionale STIHL in 2 timpi fara tehnologie 2-MIX. Comportament optim de ghidare in taietura si manevrare simpla. Pasul lantului este de 1.6 mm.

Motofierastraiele cu lant le putem impartii in trei grupe:

1. Motofierastraie profesionale, pentru utilizare profesionala: Aceste motoferastraie sunt proiectate pentru lucru zilnic, pentru utilizatori profesionisti.
2. Motofierastraie din gama medie: Sunt motoferastraie pentru lucrari obisnuite, pentru o varietate de conditii. In general aceste drujbe au aceeasi baza de proiectare ca si ferastraiele profesionale
3. Motofierastraie pentru utilizare ocazionala: Drujbele de acest fel sunt destinate celor care le utilizeaza rar si celor pentru care manevrabilitatea este mai importanta decat performanta.

Ca orice alt produs pe care dorim sa il achizitionam online sau direct din magazin, exista multe aspecte ce trebuie luate in considerare inainte de a cumpara o drujba (motofierastrau). Atunci cand vine vorba despre drujbe, majoritatea oamenilor fac greseala de a o achizitiona pe cea care are puterea cea mai mare raportata la bugetul lor
Acest tip de ferastrau cu lant este un fierastrau foarte performant datorita modului inovator in care a fost conceput fiind un fierastrau cu lant ce indeplineste toate standardele de pe piata. Aceasta drujba de vanzare iti aduce o multime de avantaje. Drujbele de vanzare sunt drujbe online, drujbe ieftine si performante si poti beneficia de transport garantat pana la tine acasa, in acest fel numai este nevoie sa te deplasezi pentru a le achizitiona. Pe langa aceasta, drujbele online pot fi gasite in diferite promotii si oferte.

Beneficii client:

- Confort crescut la pornire
- Eficienta maxima in utilizare datorita manerului ergonomic
- Utilizare in mod continuu pentru o perioada indelungata datorita modului inovovator de concepere al motorului
- Greutate redusa pentru usurinta in utilizare

Avantaje produs:

- Pornire sigura fara perturbari a motorului
- Nivel redus de vibratii
- Carcasa protectoare pentru toate componentele mecanice
- Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Transport gratuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura