Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje agricole

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoferastrau electric Stihl MSE 210 C-BQ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1449 lei
Brand
Stihl MSE 210 C-BQ
Pe stoc
Da
Descriere
Informatii generale drujba electrica Stihl MSE 210 C-BQ, 3/8", 1.3 mm, 2100 W:

Ferastraul electric Stihl MSE 210 C-BQ, 3/8", 1.3 mm, 2100 W, 350 mm, este dotat cu un motor electric puternic, ofera o manevrabilitate excelenta, avand o capacitate mare de taiere a lemnului. Ferastraul electric pentru activitati de menajare si demolare, are un nivel foarte scazut de vibratii si o dotare vasta.

Modul de utilizare Drujba electrica STIHL MSE 210 C-BQ, 3/8", 1.3 mm, 2100 W:
Ferastraul electric STIHL MSE 210 C-BQ, 3/8", 1.3 mm, 2100 W, 350 mm, este ideal pentru utilizarea in spatii inchise, de ex. in atelier. Greutate specifica excelenta si se poate conduce foarte exact. Are pornire lina, datorita motorului electric, ergonomie optima. Tehnica perfecta cu frana de lant (Q) si mecanismul de comanda al motorului este complet electronic. Electroferastraiele STIHL nu fac mult zgomot in timpul utilizarii, in schimb ofera un grad inalt de confort la taiere folosind curent de la priza.

Aceste electroferastraie sunt foarte silentioase neavand emisii de gaze poluante. Toate aceste drujbe electrice de la STIHL sunt echipate cu QuickStop Super (Q), sistem de oprire a lantului mult mai sigur. Modelele selectate se livreaza cu sistem de intindere a lantului din lateral (B).

Motofierastraiele cu lant le putem impartii in trei grupe:

1. Motofierastraie profesionale, pentru utilizare profesionala: Aceste motoferastraie sunt proiectate pentru lucru zilnic, pentru utilizatori profesionisti.
2. Motofierastraie din gama medie: Sunt motoferastraie pentru lucrari obisnuite, pentru o varietate de conditii. In general aceste drujbe au aceeasi baza de proiectare ca si ferastraiele profesionale
3. Motofierastraie pentru utilizare ocazionala: Drujbele de acest fel sunt destinate celor care le utilizeaza rar si celor pentru care manevrabilitatea este mai importanta decat performanta.

Ca orice alt produs pe care dorim sa il achizitionam online sau direct din magazin, exista multe aspecte ce trebuie luate in considerare inainte de a cumpara o drujba (motofierastrau). Atunci cand vine vorba despre drujbe, majoritatea oamenilor fac greseala de a o achizitiona pe cea care are puterea cea mai mare raportata la bugetul lor
Acest tip de ferastrau cu lant este un fierastrau foarte performant datorita modului inovator in care a fost conceput fiind un fierastrau cu lant ce indeplineste toate standardele de pe piata. Aceasta drujba electrica de vanzare iti aduce o multime de avantaje. Drujbele electrice de vanzare sunt drujbe electrice online, drujbe ieftine si performante si poti beneficia de transport garantat pana la tine acasa, in acest fel numai este nevoie sa te deplasezi pentru a le achizitiona. Pe langa aceasta, drujbele online pot fi gasite in diferite promotii si oferte.

Beneficii client:

- Confort crescut la pornire datorita motorului electric
- Eficienta maxima in utilizare datorita manerului ergonomic
- Utilizare in mod continuu pentru o perioada indelungata datorita modului inovovator de concepere al motorului aproape fara uzura
- Greutate redusa pentru usurinta in utilizare
- Dispune de un cablu de alimentare de 4 m

Avantaje produs:

- Pornire sigura fara perturbari a motorului
- Nivel redus de vibratii
- Carcasa protectoare pentru toate componentele mecanice
- Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Transport gratuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura